torsdag 3 september 2015

Omtagning

Tyckte riktigt bra om första delen Kleptomania, därför ser jag förstås nu fram emot den andra delen i serien, utgivningsdatum den 3 september mars 2016: Snösommar.


"I Kleptomania, första delen i Kristina Hårds trilogi Arvet efter Kaiser, fick vi följa luftskeppsmagnaten Linus Kaisers uppgång och fall. Hur han stal guld från trollens berg – grunden till hans imperium, vilket bokstavligen faller samman när han dör och en sträng vinter tar sitt grepp om Sverige.

I andra delen, Snösommar, är Claudia förtrollad och fångad i berget. En dag om året vaknar hon upp och blir den mänskliga Claudia igen. Halvar väntar år efter år på denna dag för att övertyga henne om att fly.

Sveriges regering har flytt till Danmark från det nedisade hemlandet. Finansminister Erik Skog försöker med alla medel ta reda på var trollens berg ligger. Att det finns guld kvar att hämta tvivlar han inte på. Återigen kommer Kaisers gamla luftskepp Kleptomania till användning. Och konfrontationerna fortsätter i jakten på trollens guld …"

(Beskrivning av Snösommar från förlaget Styxxfantasy)

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för denna informationen! Jag har gått och funderat på om det inte är möjligen tid för en fortsättning på denna serien! Och så ger du mig ett svar! Då får jag försöka vänta tålmodigt tills den anländer i september på biblioteket då.

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Omtagning" alltså... lite mer tålamod krävs uppenbarligen av oss då utgivningsdatum ändrats från den 3 september till november eller december. ;-)

      Radera

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)