söndag 18 december 2016

Ny kokbok av Åse Falkman Fredrikson och Anna Hallén släpps nästa vecka!

Tips! Uppmärksammade att Åse Falkman Fredrikson och Anna Hallén Buitenhuis nya kokbok släpps redan nästa vecka, det var väl strålande så här lagom innan jul. Perfekta julklappen till alla som vill laga nyttigare och naturligare mat. LCHF 2.0 fisk & grönt är titeln. Fler goda och inspirerande recept - såklart spannmålsfria - för fisk och grönt kan väl de flesta av oss behöva.

Tukan Förlag:
"Två av Sveriges mest kända LCHF-profiler.

LCHF 2.0: Fisk & grönt är en kunskaps- och kokbok för alla som vill plocka bort kött och fågel ur sin kost, och i stället njuta av underbara fisk- och skaldjursrecept och helt gröna rätter i vardagsformat med LCHF som fokus. En kokbok med bara fisk- och grönt som är naturligt gluten- och spannmålsfri.

I boken finns många goda och nya gröna recept såväl tillbehör som kompletta middagar. Här finns recept som passar hela familjen, med alternativ som lasagne, pizza och burgare.
Många vill gärna äta mer fisk och mer grönt, men när tidsbristen och tröttheten tar över är det lätt att ramla in i gamla vanor, recept och rutiner. Författarnas mål med boken är att göra det enklare att äta mer fisk och grönt till vardags. Det ska gå snabbt och smidigt att laga varierad och god vardagsmat.

Njut, inspireras och smaklig spis!"

Tyckte deras första gemensamma kokbok LCHF 2.0 var fantastisk, mitt bokomdöme om den finns här (enda kokboken jag hittills lämnat omdöme för här på bokbloggen - bara en sån sak!). Så självklart ser jag nu fram emot LCHF 2.0 fisk & grönt. 👍


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)