onsdag 4 januari 2017

#manaden17, Kobo Aura H2O 6.8" Ereader och lite bloggstatistik; - Hejsan svejsan NSA, jag ser Er oxå!☺

Mias bokhörna som under föregående år ordnat med Spänningsutmaningen och Månadens bästa bok kommer i fortsättningen att slå ihop dessa till en; Månadens bästa bok/ljudbok. Mia frågar vilka som vill vara med, och såklart man vill! Meddela ditt intresse här och sprid gärna vidare så fler blir uppmärksammade på detta utmärkta sätt att ge och få bra boktips!
Delar som vanligt detta inlägg på G+ och Bokhyllans lilla blygsamma fb-sida. 😊Fick nys om att det fanns en ebokläsare; Kobo Aura H2O 6.8" Ereader, som förutom Adlibris Letto har både eink-teknik och stöd för textfil epub. Slänger ut en trevare om någon som läser detta känner till läsaren. Är den bra? Finns möjligheten att via kabel/USB-port överföra till läsare från annan enhet? Hur är det med ev. buggar, "spökspår", upplösning? Är den kompatibel med Adobes kopieringsskydd (så man kan läsa biblioteksböcker)? Ingen aning om hur den går att få tag på eller hur den ligger till prismässigt... men är himla nyfiken. 😉animated-hello-image-0053Bloggstatistik bryr jag mig inte mycket om, annat än som en liten koll ibland för nöjes skull. Något egendomligt verkar vara i görningen så här i början av det nya året. Jäklar vilken trafik det är från USA och Ryssland! Vad sysslar de med egentligen? För man inbillar sig knappast att de kan vara intresserade av vad jag skriver om, d.v.s. funderingar, tyck och tänk kring lästa böcker på min lilla fjuttiga bokblogg. Det måste förstås handla om någon sorts amerikansk och rysk övervakning som är extra på G just nu. Underrättelsetjänsterna lär nog knappast finna några dolda militärstrategiska hemligheter i bokhyllan eller bland bokbloggare i allmänhet. Folk som läser, böcker som får folk att tänka till... dystopier och science fiction kanske är farligt, intelligenta sagor kanske inte är så oförargligt?

Wilderängs Stjärnklart-serie, Gluchovskijs Metro-serie, Bradburys Fahrenheit 451... Härligt härligt, men farligt farligt? 😁

Diagram över de mest populära länderna bland bloggläsarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Ett särskilt tack till de som tar sig tid för att lämna en kommentar. :)